Kiegészítő és megelőző masszázskezelések

 

Frissítő-kondicionáló masszázs


Teljes testfelületen végzett masszázs, amely a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt hatásával javítja az általános közérzetet, regenerál, frissít.

Fokozza az izmok teljesítőképességét a masszázs közvetlen hatásaként, csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere és így növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességük javul.

Javítja a bőr állapotát a masszázs, kitágítja a bőr kapilláris ereit, ezzel növelve a létfontosságú, sejteket tápláló anyagok felvételét, és felgyorsítja az ártalmas méreganyagok eltávolítását. A fokozott vérkeringés elősegíti a bőr megfelelő nedvességtartalmának biztosítását, megakadályozva annak kiszáradását és viszketését.

Kinek ajánlott: kevés mozgással élő személyeknek.

Kezelés időtartama : 60 perc

Relaxációs masszázs


Teljes testfelületen végzett masszázs, amely a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt hatásával javítja az általános közérzetet, regenerál, frissít. A szakképzett masszőr-terapeuta kezével olyan ingerületeket gerjeszt a szövetek érzékelő idegvégződéseiben, amelyek az agyat hormontermelésre serkenti és harmonizálja a vegetatív idegrendszer tevékenységét, oldja a feszültséget, enyhíti a stressz hatásait.

Sokak számára az ellazulás, relaxáció nehéz feladat, mégis nagyon fontos, hiszen napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget vált ki (a fej-, hát- és nyakfájás, szem túlterhelés, gyenge koncentrálóképesség, szorongás, depresszió, ingerlékenység, csökkenő a tűrő- és állóképesség, harag, magas vérnyomás, kimerültség stb.)

A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását, jobb alvást biztosít.

Kinek ajánlott: stresszes munkakörben dolgozó személyek részére

Kezelés időtartama : 60 perc

Manager masszázs - ülő masszázs

A mai rohanó világunkban, amikor mindennapjainkat a stressz, az állandó munka, időhiány, feszültség, monotonitás jellemzi, akkor bizony elkél ez a kezelés, az ülőmasszázs vagy más néven a manager masszázs.

A helytelen testtartás, a munkahelyi stressz következtében megfeszülnek a nyak- és vállizmok, melyekre a hát érzékeny területe izommerevséggel, fájdalommal reagál. Később ezek a problémák migrénes fejfájást és hátfájást okoznak. A folyamat megállítására a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer egy gyors masszázs, amely bárkinek a munkaidejébe beilleszthető.

Kinek ajánlott:

Mindenkinek, akik tartósan ülő munkát végeznek, egyoldalú fizikai terhelésnek vannak kitéve. A masszőr egy speciális masszőrszéken, ruhán keresztül gyúró mozdulatokkal átdolgozza a fej és csípő közötti testrészeket, így oldja az izommerevséget, s előzi meg az esetleges későbbi panaszok kialakulását.

Kezelés időtartama : 15-20 perc


reuma, reumatológus, derékfájás, hátfájás, lézerterápia, csontritkulás, osteoporosis, gyógytorna, lumbágó, fizikoterápia, akupunktúra, mágnesterápia, gyógymasszázs, relaxáció, svédmasszázs, frissítés, betegség megelőzése, manager masszázs