Adatvédelmi szabályzat és Tájékoztató

A Dr. Eszesné Dr. Podlovics Ágota egyéni vállalkozó, mint Adatkezelő az általa üzemeltetett http://www.reumadoktor.hu weboldal és az ott meghatározott egyéb címeken elérhető weboldalak (www.derekfajas.net, www.hatfajas.net, www.lezerterapia.net, www.reumatologus.net) (a továbbiakban: „weboldal”) által nyújtott szolgáltatásaihoz kapcsolódóan a felhasználó természetes személyek valamennyi adatkezelése során a jelen Adatkezelési Szabályzat és tájékoztató alapján jár el. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A weboldalak kizárólagos célja az Adatkezelő orvosi tevékenységének és a mozgásszervi betegségekkel kapcsolatos információk ismertetése. A weboldalakon keresztül kereskedelmi tevékenység nem történik, fizetési tranzakció nem lehetséges, a látogatóktól nem kér személyes adatokat.

A Felhasználó a weboldalra történő belépéssel, és a weboldal használatával magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen Adatkezelési Szabályzat rendelkezéseit.

Az Adatvédelmi Szabályzat és Tájékoztató elérhető ezen a linken.

reuma, reumatológus, derékfájás, hátfájás, lézerterápia, csontritkulás, osteoporosis, gyógytorna, lumbágó, fizikoterápia, akupunktúra, mágnesterápia, gyógymasszázs