Isten hozta!

Kedves Látogató!

Dr. Podlovics Ágota reumatológus főorvos vagyok, köszöntöm honlapomon. E webhely létrehozásával kettős célt tűztem ki magam elé.

Egyrészt szeretnék minél több információt nyújtani azon embertársaimnak, akik valamilyen mozgásszervi bántalomban szenvednek, másrészt bemutatni a néhány éve létrehozott szakorvosi magánrendelésemet, ahol európai és emberhez méltó körülmények között szeretnék gyógyítást és enyhítést nyújtani a rászorulóknak.

Az ezredfordulón nyitottam meg rendelőmet, melyről és az ott alkalmazott gyógyítási módszerekről részletes információkat talál a honlapomon. Gyógyító munkám elismeréseként a közelmúltban két egészségügyi szakmai díjat is kaptam, a Szakrendelés oldalon olvashat erről több információt.

Örömmel tájékozatom Önöket, hogy a páciensek jobb kiszolgálása érdekében folyamatosan bővítem a rendelő szolgáltatásait. A kezdettől alkalmazott akupunktúra és lézerterápia mellett, 2007 őszétől vezettem be a mágnesterápiás kezelést. Az egyes terápiás kezelési módok nevére kattintva. részletesebb leírást talál az adott módszer történetéről és orvosi hátteréről. El kívánom kerülni, hogy a hozzám fordulóknak a kiegészítő kezelésekért a város különböző pontjaira kelljen elfáradnia, ezért gyógytornász és gyógymasszázs szolgáltatás is rendelkezésükre áll helyben.

Tudom, hogy mindenki szeretne többet megtudni betegségéről, ezért a honlap további helyein információkat és cikkeket gyűjtöttem össze a szakterületemhez tartozó esetekről, valamint a további információ beszerzését elősegítendő, megadom különböző hazai és külföldi orvosi szervezetek elérhetőségét.

Kihasználva az internet lehetőségeit, speciális, külön honlapokat indítottam a leggyakrabban előforduló mozgásszervi betegségek és gyógymódjaik bemutatására.  Felhívom szíves figyelmüket a DERÉKFÁJÁS (http://www.derekfajas.net), a HÁTFÁJÁS (http://www.hatfajas.net), valamint a LÉZERTERÁPIA (http://www.lezerterapia.net) honlapjaimra, ahol a derékfájás és a hátfájás kialakulásával, tüneteivel és kezelésével kapcsolatos ismereteket foglalom össze, valamint bemutatom a lézersugaras gyógyászati kezelést.

Ha már belefáradt a szakmai információkba, kukkantson be a humor oldalba, ahol a férjem gyűjtött össze néhány jó és talán kevésbé jó orvos viccet.

Szívesen fogadom konzultáció vagy kezelés céljából a rendelőmben. A felesleges várakozás elkerülése érdekében kérem, hogy látogatása időpontját egyeztesse előtte  a 06-20-970-5353 telefonszámon  vagy küldjön egy e-mailt címemre. Ha csak kérdezni szeretne valamit a betegségével kapcsolatban, nyugodtan küldje el kérdését.

A Facebookon megnyitottam a Reumadoktor oldalt, ahol újságcikkeimet, filmeket és információkat talál a mozgásszervi betegségek területéről. Látogasson meg, s ha érdekesnek találja, kattintson rá a TETSZIK gombra, hogy folyamatosan értesüljön a Facebook oldalam újdonságairól.

Köszönöm érdeklődését és várom személyes látogatását.

Dr. Podlovics Ágota
reumatológus főorvos

reuma, reumatológus, derékfájás, hátfájás, lézerterápia, csontritkulás, osteoporosis, gyógytorna, lumbágó, fizikoterápia, akupunktúra, mágnesterápia, gyógymasszázs