Gyógytorna

 

Testünk egészséges mozgása csak mozgás-szervrendszerünk alkotórészeinek - csontok, ízületek, izmok - tökéletes együttműködésével lehetséges. Az ember felegyenesedett testtartása, az emberi élet meghosszabbodása, végül pedig a hosszas ülő munkavégzés együtt elegendő ok arra, hogy csont-ízületi betegségekben szenvedjünk. Nem csoda, hogy sokakat valóban sújtanak is. Célunk, hogy a rematológus szakorvossal közösen mielőbbi és tartós gyógyulást nyújthassunk a rászoruló embertársainknak.

Betegségek

A magánrendelés keretében elsősorban reumatológiai betegek mozgásszervi rehabilitációját végzem, megfelelő szakorvosi kontroll mellett. Különböző mozgásszervi betegségek, izom és ízületi elváltozások, gyulladásos reumatológiai kórképek tartoznak ide, például:

A gyógyszeres kezelés mellett az elsődleges terápiás módszer a gyógytorna, amely egyénre szabott módszerekkel nagyban elősegítheti az ilyen betegek gyógyulását.

Módszerek

Az általam alkalmazott módszerek:

Elsődleges cél, hogy alapos vizsgálat után megfelelő kezelést kapjon a páciens, úgy, hogy azt elsajátítsa a lehető legjobban és otthonában hosszabb távon folytathassa.

Az árlista itt érhető el

Gyógytornász

Weinberger Éva vagyok, szakvizsgával rendelkező gyógytornász, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben dolgozom.

 


Rendelés

Hétfő: 16-20 óráig

Csütörtök: 16 - 20 óráig

Elérhetőség

Előzetesen egyeztetett időpontban tudom fogadni kezelésre.
Mobil: +36.20.393.8649

 

 

reuma, reumatológus, derékfájás, hátfájás, lézerterápia, csontritkulás, osteoporosis, gyógytorna, lumbágó, fizikoterápia, akupunktúra, mágnesterápia, gyógymasszázs, Bechterew-kor, SPA, reumatoid arthritis